• Сайт за смешни вицове, забавни бисери и яки лафове, подбрани по категории и популярност.

  Вицове и смешки

  събота, 27 май 2017 г.

  Мигрантите у нас – само в София, Хасково и Сливен

  Кандидатите за бежански статут няма да могат да се придвижват свободно из страната - движението им ще бъде ограничено само в три области - София-град, Хасково и Сливен.
  Мигрантите у нас – само в София, Хасково и СливенАко бъдат хванати извън територията им, чужденците ще бъдат санкционирани, без да се уточнява как.
  При повторно нарушение ще бъдат вкарвани в центрове от затворен тип, докато бъде взето решение дали ще получат статут или не, предвижда пуснатото за обществено обсъждане решение на Министерския съвет за определяне на зони на движение. Целта е да се контролира къде се намират чужденците, за да не застрашават националната сигурност, пише „Сега“.
  На чужденците ще се забрани и да се приближават на по-малко от 30 км от границата. Целта е да се спре нелегалното преминаване към Западна Европа.
  Изключение ще има само в района на с. Пъстрогор, където има бежански лагер и той е в 30-километровата гранична зона. От юли поделението там ще бъде превърнато в затворен лагер и така достъпът до него ще бъде забранен.
  Кандидат-бежанците в София ще могат да се придвижват на запад към сръбската граница най-много на 5 км от Банкя.
  Трите зони на придвижване са определени след анализ дали в тях чужденците ще могат да получат всички нужни грижи - медицински, социални и образование. По неизвестни причини от проекторешението е изпаднало летище София, въпреки че и то е гранична зона и през него минава последният разбит канал за трафик на мигранти.

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  loading...

  Хумор

  X

  Вицове и Бисери

  СтанетеФЕН

  Вицове

  Вицове