• Сайт за смешни вицове, забавни бисери и яки лафове, подбрани по категории и популярност.

  Вицове и смешки

  петък, 2 юни 2017 г.

  [Забавен ВИЦ] Един младеж имал приятелка, за която щял да се жени

  Един младеж имал приятелка, за която щял да се жени. Няколко дни преди сватбата му се обадила 20-годишната сестра на бъдещата му съпруга и го помолила да отиде до тях за да ѝ помогне с нещо свързано със сватбата. Той отишъл, паркирал колата си пред къщата и влязъл вътре където сестрата го чакала облечена в прилепнала блуза с голямо деколте и без сутиен и пола, чиято дължина оставяла твърде малко на въображението му. Тя се хвърлила на врата му, целунала го и му казала:
  - Аз съм влюбена в теб още от първия път когато те видях, но понеже ти сега ще се омъжваш за сестра ми, а аз не искам да заставам между вас и да разбивам семейството ви, затова искам да те помоля да правиш секс с мен само един единствен път още преди да сте се оженили и след това те оставям на мира. Аз сега се качвам в моята стая, ако си съгласен ела.
  С тези думи девойката се качила на втория етаж, като пътьом му хвърлила и бикините си.
  Младежът поседял 2-3 секунди, после въздъхнал и с твърда крачка излязъл от къщата и се отправил към колата си. Там го пресрещнал бъдещият му тъст и с широка усмивка го прегърнал и му казал:
  - Скъпи зетко, много се радвам, че ти успя да преминеш нашия малък тест. Сега вече съм сигурен, че дъщеря ми ще бъде щастлива с теб и ти си идеалният мъж за нея. С радост ти я давам за жена!
  ПОУКА: Винаги си дръжте презервативите в колата!
  [Забавен ВИЦ] Един младеж имал приятелка, за която щял да се жени

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  loading...

  Хумор

  X

  Вицове и Бисери

  СтанетеФЕН

  Вицове

  Вицове