• Сайт за смешни вицове, забавни бисери и яки лафове, подбрани по категории и популярност.

  понеделник, 5 юни 2017 г.

  Водолеи, успокойте топката!

  Водолеи, успокойте топката!
  Овен- Денят ще е положителен във всяко отношение. Ще способства сериозната работа и осъществяването на смели замисли. Вашите чувства могат да попречат на работата ви. Настроението ви постепенно ще започне да се подобрява.
  Телец- Денят предразполага към ленивост и мързел. Невниманието и пасивността ви могат да попречат да постигнете добри резултати. Бъдете предпазливи и сдържани във финансовите операции. Може да даде отражение върху някои здравословни проблеми.
  Близнаци- Осъществете всичко, което сте планирали за днешния ден. Само физическото натоварване ще спомогне да се освободите ефикасно от натрупаното нервно напрежение. Любовните срещи няма да постигнат нужното ниво.
  Рак- Поради прекомерната ви самонадеяност може да имате финансови загуби. Ако сте родител Рак, може да преживеете някои вълнения около децата си, примерно, че не са се върнали навреме в къщи. Внимателно използвайте битовата химия!
  Лъв- Денят може да донесе на мнозина безпокойства и вълнения, свързани с близък човек. Най-плодотворна е първата половина на деня, затова спорните въпроси е добре да решите до обяд. Възможни са емоционални сривове.
  Дева- Благодарение на вашия опит ще съумеете да се справяте с всякакви задачи и да изберете правилният момент да убедите другите в своята правота. В личните си отношения ще тъпчете на едно място. Не бива да се подлагате на вълнения.
  Везни- Някои от вас ще получат делово предложение, но не бързайте да го приемате, защото ще се окаже не много изгодно за вас. В отношенията си с началството и изобщо на работното място се препоръчва да не губите чувството си за мярка и такт.
  Скорпион- Ще можете да се справите с много от задачите си и да се освободите от тях. Благоприятен ден за хората, които се занимават с творческа работа. Възможни проблеми с храносмилателната система.
  Стрелец- Ще бъдете в добро здраве, ако не се вземе под внимание угнетеното ви състояние и вашата нервност. Неблагоприятен ден за активни действия и за прояви на упоритост да постигнете нещо на всяка цена.
  Козирог- Старайте се да не допуснете грешка днес на работното си място. Може да се появи неочакван интерес от ваша страна към нещо определено. Добре ще се нареждат делата на банковите служители.
  Водолей- Днес в по-голямата си част ще бъдете раздразнителни и податливи на променливото си настроение. Чувствата ви определено ще пречат на вашата работа. Днес не е ден за кардинални промени. Ако планирате такива, то по-добре изчакайте!
  Риби- Денят ще способства романтичните отношения. Ще привличате погледите на представителите на другия пол, но ако мислите да осъществите делови срещи, те няма да са толкова сполучливи.

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар

  loading...
  X

  Вицове и Бисери

  СтанетеФЕН

  Вицове